AF1CD7F3 AF69 4855 A7CD 381F97F6269F

Sud u Hagu uklonio genetski otpad na smećište historije

Današnjom presudom je svijet potvrdio ono što svaki normalan čovjek već naveliko zna. Balkanski krvnik koji se u agresorskom ratu na BiH silijo na civilima, neduznim zrtvama, djeci, zenama i starcima, monstrum koji je odgovoran za GENOCID, koncentracione logore, masovne grobnice, masovna silovanja i najgnusnije zločine koji se mogu lahko usporediti sa zločinima nacista u drugom svijetskom ratu, osudjen je na dozivotnu robiju. Ova presuda potvrdjuje da je tvorevina koja je nastala na ovim temeljima koje je podzidao Radovan Karadzic a koja se zove entitet RS ništa drugo nego genocidna tvorevina. Srpski junak Karadzic koji se silio na golorukim Bošnjačkim narodom metamorfirao je u doktora Dabića i kao neopjevana kukavica krio se godinama zajedno sa svojim maloumnim jataganom Ratkom Mladićem.

39D42996 F6AD 4A12 9345 94BB951D802C

Ali ni to mu nije pomoglo, kao što je kroz historiju poznato srbi svoje velikane ili sami ubiju ili ih prodaju (kao i Slobodana Miloševića) tako i ova dva monstruma na kraju završiše na zasluzenoj robiji. Ovom presudom srbi su za sav dunjalučki vakat dobili epitet naroda osudjenog za GENOCID. Ali kako kaze narodna poslovica: „ono čega se normalan stidi time se budala ponosi“. Tako i oni mahniti u srpskom narodu i dan danas veličaju GENOCID istim entuzijazmom kao i kosovsku bitku koju su izgubili, klica četništva i dalje klija medju maloumnim ovoga naroda koji se u okrilje Bosne naselio sa obranaka Karpata i čiji je dolazak na Balkan svjetska historija zabiljezila kao dolazak nezapamćenih divljaka koji su iza sebe ostavljali krvavi trag. Genetika ovih primitivaca prezivjela je stoljeća i ponovo procvala u Karadiću, Mladiću, Miloševiću i svim onima koji i dan danas u 21. stoljeću kače kokarde na svoje maloumlje. Na kraju ostaje zapisano, krivi su i Karadzic i Mladic i Milosevic i svi srbi, svi, i oni koji su činili zločine i oni koji ih nisu u tome spriječili, krivi su svi.

5EC1820A 749A 4E66 B39C AE24E1A8C3E7
9E3F740E 9E56 47B9 AB9B F88905A9EA0A

Check Also

KRaljevaSutjeska

Do noći  Lejletu’r-regaib jos……dana

Lejletu’r-regaib – četvrtak, 26. januar 2023. To je noć u kojoj je majka Amina zanijela …

sadzid foto

MANIFESTACIJA – Preuzimanje dužnosti novog imama Sadžid ef. Jusić-a

Uz zahvalu Allahu dž.š.koji nam je to omogućio, u subotu smo obilježili manifestaciju preuzimanja dužnosti novog Imama...