Turnir 2 1 1

Turnir u malom fudbalu dzemata Hidaje München

Vrlo rado smo se odazvali na poziv nasce brace iz Münchena i sa lakocom organizovali ekipu koja je bila maksimalno motivisana.

Turnir

Na mejdan se pojavilo 12 ekipa koje su bile podjeljene u dvije grupe. Nakon prvih utakmica pristupilo je se klanjanju namaza. Nosena elanom prve pobjede ekipa naseg dzemata je uspjela ostvariti i drugu pobjedu. A onda je na zalost dosao preokret za koji je djelimicno i kriva janjetina i ostale poslastice koje su vrijedne dzematlije IKZ Hidaje pripremile. Dobro nahranjena, nasa ekipa je prvi poraz dozivila od ekipe dzemata Erding a kratko za njom je uslijedio i poraz protiv ekipe dzemata Ingolstadt.

Turnir 2

Nakon kratkog vremena i nosena osjecajima navijaca koji su u velikom broju iz Rosenheima dosli da bodre svoj tim a mozda malo i zbog prijetnje da ce ako izgube i trecu utakmicu nazad u Rosenheim ici pjesice nasa ekipa je protiv ekipe dzemata Ikre München uspjela igrati nerjeseno.

Sve u svemu bile su to dvije pobjedjene, dvije izgubljene i jedna nerjesena utakmica sto na kraju i nije tako los rezultat jer je konkurencija bila stvarno zestoka.

Turnir 3

Ovid putem zelimo da se jos jednom zahvalimo organizatorima na pozivu i lijepom doceku i ako bog da vidimo se ponovno na terenu.

Turnir 4

Check Also

asura

Do dana Ašure – Jevmu Ašura jos….dana

Dan Ašure – Jevmu Ašura, subota, 29. august 2020. Deseti dan mjeseca muharrema naziva se …

KRaljevaSutjeska

Do mevluda u Kraljevoj Sutjesci jos……dana

Kraljeva Sutjeska – petak, 28. august 2020. Posljednjeg petka u mjesecu augustu organizira se tradicionalni …